Skike V07

Hei dere! Jeg har funnet meg en ny motivasjon for å få opp pulsen og for å forminske den lange dørstokk-mila. 

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg rulleski, og når jeg fikk ut fingern for å gjøre det, kom jeg over noe enda mere genialt. Nemlig Skike! Og grunnen til at valget falt på disse fremfor rulleski er at disse ikke bare er ment for asfalt, men også for gress, grus og turstier da hjulene er av samme type som et sykkeldekk. Man må fylle de med luft, og lufttrykket endres etter hvor man har tenkt å ta turen. Så turmulighetene er mange flere her. Pluss at disse har bremser. Et stort pluss for min del. Jeg har vært litt skeptisk til den bremseteknikken som man må kunne for å bremse med rulleski. 

Dette er også en genial måte å holde langrennsformen - og teknikken i sommermånedene. 


-skikeV07-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg kjøpte mine brukt på  finn.no i første omgang for å se om dette er noe jeg kommer til å bruke mye. Istedenfor å gå til innkjøp av noen helt nye, til trippel pris, og de kanskje ble stående å skinne for seg selv i boden. Dette er en tysk "oppfinnelse" om jeg kan kalle det det, og selges ikke i norske sportsbutikker. Hvertfall ikke enda! Håper det kommer snart, slik at muligheten for å se og prøve andre modeller er tilstede før en evt oppgradering/ kjøp av nye. For dette var virkelig genialt! Haha...*superhappy.

Disse skal være med til Brønnøysund i sommer, og da skal jeg joine svigerfar på tur. Han er sporty og har nemlig den "skumle" varianten av rulleski, mao: de uten bremser!