New in: Blomdahl

image.jpg

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg kurset til å ta hull i både øre, nese og navle. Og når det gjelder barn og hull i ørene så taes hullet i begge ørene samtidig, mtp på omsorg for barna. Når det kommer til hull i ørene hos barn er meningene delte, og jeg kan ikke forklart meg nok. For å være kort vil jeg nevne at systemet vi tar med, er 100% allergivennlig. Og når det kommer til aldersgrense så er vi ikke pålakt å sette noen aldersgrense for hull i ørene (navle er 16 år) men vi har satt vår egen rege,l og det er at barnet selv må kunne si at hun/han ønsker det. Jeg personlig syns ikke det er rett at foreldrene skal ta avgjørelsen for barnet når barnet er baby og barnet vokser opp med å alltid ha hadt hull i ørene.

image.jpg

Hull i ørene er jo en liten hverdagsglede, og det å kunne få det til skolestart og barnet selv får velge hvilken ørepynt hun/han vil ha er jo en perfekt sommergave å gi som forelder. Jeg prøver å rettleie en slik tankegang så godt det lar seg gjøre. 

image.jpg

Uansett.. Det jeg egentlig skulle vise var siste nytt i salgshyllen fra Blomdahl. Jeg valgte ut litt sett denne gangen. Hvor fint er det ikke at pynten i ørene og navlen matcher;)

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vil du lese mere rundt det å ta hull med blomdahl sitt system kan du gå inn her;  http://www.stinas.no/piercing/