Girls night out


-outfit of the night-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg hadde et ønske om å gå i dette skjørtet, men innså raskt at hvis jeg i det hele tatt skulle ha sjans til å drikke eller spise noe som helst, var det bare å bytte til noe mere comfy. `n so I did! -tvangstrøyer har ingen ting på en fest å gjøre, for så vidt ingen andre plasser heller*blinkefjes

I går var det duket for en kveld med bare jentene. Vi startet kvelden utendørs. Været var jo toppers i går. Men måtte etterhvert trekke inn da myggen også ville være en del av vorset. Vi prøvde oss med en runde "ryktet går" men fant ut at vi var altfor gode til å tegne, så det ble ikke noe morsomt. Vi klarte jo alle ordene med glans!!

-Volumet steg, snakketøyet likeså og hælene ble tatt av. Med andre ord: en super kveld<3


-keep calm, its ladies night-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg