Sprø

God formiddag dere. Her skinner regnet. Man kan speile seg i gatene, men ellers er alt bare fint. I skrivende stund sitter jeg å spiser dagens lunsj. Bakeren i byen har byttet konsept. Og det fra søte berlineroller med sukker på, til raspet gullerøtter og grønne bønner. Et veldig bra iniativ syns jeg. For som regel, hvis man skal kjøpe seg mat ute, så blir det av av den usunne sorten. Så en plass hvor man kan kjøpe sunn hjemmelaget mat, føler jeg har vært etterlengtet her i Kristiansund. Men prisen blir jo deretter også. Med en gang det er noe sunt, så kan man plusse på en hundrelapp liksom, så for min del så blir det ikke noe hverdagskost, men av og til må være lov å bruke litt ekstra penger på lunsjen *smilemunn.. Hundrelappene fyker lett nok som det er fra før ut pengboka. For hva får man egentlig for hundre kroner i dag. Melk og brød, thats it?!?

Alt blir laget lokalt og man får kjøpt ferdige ferskpresset "juicinger". Jeg har blitt helt hekta på juicing i det siste, så i morgen skal jeg kjøpe egen juicingmasking, så se opp for noen freshe oppskrifter i nærmeste fremtid. 


-tommel opp for sunn lunsjmat-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sunn mat holder deg lengre mett, og holder konsentrasjonen og blodsukkeret stabilt gjennom hele dagen. Og søtsuget holder seg borte. 


-sommergave fra Stinas Frisørverden AS-

image.jpg
image.jpg

Vi har fått sommergaven vår fra jobben i dag, og denne gangen var det en klokke som gjemte seg inni papiret. -så ble jeg eier av en Daniel Wellingtonklokke, jeg også. Er veldig fornøyd med den. Og så lett på hånden som den er. Genial å bruke på jobb. Det gjorde seg med en liten og nett klokke i samlingen min, de jeg har fra før av er ganske tunge på hånden har jeg funnet ut.

Ha en fin dag!