... Og plutselig var vi på hyttetur

 

Stikkord for turen: spontan, sminkefri, slampklær, vin og neglestell.

image.jpg
image.jpg

-Man vet at man har blitt eldre og har dårligere tid når man forteller at sommerens største sprell til er å dra på hyttetur på sekundet. 

I går kveld rundt 21.00 tiden bestemte jeg og ei vennine oss for å dra på hyttetur. En time senere skålet vi i yaquzzien på hytta. Det var jo hele 12 timer til jeg skulle på jobb igjen, så vi kjørte på. Vi badet i yaquzzien stelte neglene våre, og bare pratet langt inn i de sene nattetimene. En skikkelig jentekveld med andre ord. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Når man er i et forhold, har jobb og ansvar og til vanlig lever i en stresset hverdag, blir det nesten som å skru tilbake tiden til barndommen når man deler seng med en venninde igjen og prater om alt mellom himmel og jord på en hytte langt unna andre mennesker og bylivet. 

image.jpg