Late dager på sofaen skulle egentlig vært overskriften, men så kom jeg meg ut en tur likevel

.... Og nå som typen, les: fotografen er kommet hjem igjen så blir det tatt litt bilder på turene også. Han har bare vært borte til familien sin i noen dager, men som føles veldig lenge for min del. Men herregud så godt det er å se hverandre igjen etter noen dager borte fra hverandre. Det er som å bli forelsket på nytt. Jeg har bare lyst å klemme på han hele tiden. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg er blitt en sofasliter. Jeg er sikkert på at jeg har ligget mere på sofaen denne sommeren enn det jeg har gjort tilsammen hele livet mitt. Jeg liker å skylde på været, men for å være helt ærlig så tror jeg at sannheten er at jeg har blitt kjempelat. Huff.. Vond sirkel. Jeg har aldri lakt inn middagshvil i dagsplana mi før, men nå er det høyt prioritert. Det er som om den roper på meg på vei hjem fra jobb. Er det en ting jeg ikke dropper på "to-dolista" så er det den. Min trofaste sofa, den venter på meg hver dag. Sofaen og hunden krangler om oppmerksomheten. Er veldig glad for at jeg har hund i disse late dager. Det grunner hvertfall litt mosjon i hverdagen. Herremin, her ble det mye sofaprat, hehe... -vi skrives!