God gjerning: Check

God kveld dere. Sofaen ropte nok en gang etter meg, etter endt dag på jobb i dag. Men i dag var det så vel fortjent. Jeg pyntet nemlig den fineste bruden på jobb i dag. Og hun ble veldig fornøyd. Det gleder et frisørhjerte. Gud, hvor gøy slike dager er. Og ikke minst rørende. Gleder meg til å sette sammen filmen hennes. 

image.jpg

Etter sofa-strekken min kjørte jeg og typen en tur. Vi kjørte på sideveier langt utpå landet. Og jeg oppdaget plasser jeg aldri har vært før. Så Kristiansund (og omegn) er kanskje ikke så lite likevel. Skal være ærlig å innrømme at vi kjørte ikke bare for å kjøre, men i håp om å finne noen kule hus og løsninger vi kan få inspirasjon av. Det ryktes nemlig noen feite funkishus på Møst. -Husgærn much, oh yes!   

Men på veien så fant vi en hvit ulldott av en hund som hadde tatt seg en luftetur på egenhånd. Og det på hovedveien. Så vi stoppet, fant telefonnummer på halsbåndet og ringte opp eierne. En lettet hundeeier kom å hentet den. Man føler seg så bra etter en slik handling. Jeg bare ser for meg selv om jeg skulle funnet ut at Savanna har tatt turen en gang, hvor frustrert jeg ville ha vært. Og ikke minst hvor overlykkelig jeg ville ha blitt om noen hadde ringt meg,  og kommet trygt bærende med henne til meg. *tommel opp for ærlige mennesker. 

image.jpg