Sundays...

image.jpg

Søndager er til for å slappe av, ha fri fra hverdagen, tilbringe kvalitetstid med de nærmeste. Man skal bare tusle rundt i koseklær i sitt eget hjem. Rydde, vaske litt og gjøre det koselig. Gå sminkefri hele dagen. Man kan stå opp tidlig for å lage en god søndagsfrokost for så å finne sengen igjen. Man kan se på serier, eller gå en lang tur i frisk luft. Klarne tankene og gjøre hodet klar for en ny uke. Søndager er dagen hvor man ikke skal gjøre ting etter klokka, men etter eget ønske og i eget tempo. Søndager er avsluttningen på en uke, samtidig som den skal bidra til en god start på den kommende uken. Søndager er til for å samle oss fysisk og psykisk. Man tenker av og til at det skulle vært flere søndager i løpet av en uke, men da hadde de ikke vært så spesielle. Søndager er gode å ha<3 

Det var søndags-prekeningen sin det. Skulle nesten trodd at jeg har vært i kirka. Hehe...  

image.jpg

-enjoy your day off!