Ny kontrast

image.jpg

Jeg testet ut en ny instilling på kameraet i dag. Jeg har lenge vært fan av lyse og helst kalde bilder, men jeg må si at denne litt mørkere varianten skapte litt mere spenning i bildene. Ellers fikk jeg høre da jeg var på besøk hos foreldrene mine, hvor mine brødre også befant seg, at jeg likna på farmor i disse klærne. Og kommentarer som ; har du vært i garderoben til farmor og lånt klær i dag osv kom i fleng i mange varianter. Jeg kan si meg sånn halvveis enig. Kjolen er litt formløs og bærer et snev av old-fashion style, men samtidig så er den litt stilig også. Men uansett, nå har jeg fått knipset bilder av den og da kan den lett sendes til Frelsesarmeen. (Den er jo som ny, kun brukt for bildet sin del og lappen er fortsatt på) jeg kjøpte den på zara, da den så mye kulere ut på bildet. *typisk nettshopping. 

Vet ikke om dere husker at jeg skrev om prosjektet mitt ang det å kaste ting!?! Hvertfall så er jeg godt i gang og jeg tror at søppelsekkene som blir med til nyhuset er alt halvvert. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg