Ukens top-list

 

Mine favoritter, tips og inspirasjon fra uke 31:

Ukens brud, og filmprosjekt-laging er av fineste Maria. Som nevnt tidligere så er en slik film en del av brudepakken som vi selger på Stinas Frisørverden AS til brudene våre. Og denne gangen spurte jeg om å få dele den her;)

image.jpg

Ukens hjelp av mr Google er: "tropisk vs citrusfrukt", "mål på fotballbane", "kapping av jordas regnskog", "åpen fotanelle", "kryptorkid" og "hvor mye blod gir en blodgiver" -Ja, dont ask why! men det kommer opp mange rare spørsmål i løpet av en uke.

image.jpg

Moroccanoil sin nye smooth-cream er genial for oss som bruker glattetang. Ikke bare beskytter den håret mot varmen, men er med på å glattgjøre det en del slik at bruken av glattetangen går raskere.

image.jpg

 -Ja, det er bare å melde fra hvis noen trenger en langhalsa giraff-liknende modell til et bilde *gjemme-seg

image.jpg

...Ukens instagrammer er ikke overraskende nok "modern-house" Her finner jeg mye inspirasjon. Ikke alt er etter min pengebok, men det er lov å drømme, å plukke opp noen små tips.  https://instagram.com/modern_interiordesign/

image.jpg

...Ukens beste innkjøp er helt klart juicingmaskina mi. Den har fått hedersplass på kjøkkenbenken og er med på å gi meg lettvindt energi gjennom sunne kilder hele dagen.

-oppskrift her og her
 

ukens låt: Denne durer i høytalerne om dagen. Det er ikke akkurat noen typsik sommer-gla`låt, men så er det no ikke noe sommer heller da;)

sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week
— Henry Wadsworth Longfellow