Lunsj i "fesktrappa"

Jeg hadde en ekstra lang lunsjpause i dag, og siden typen jobber sent så tilbringte vi lunjsen sammen. Temperaturen begynner å stemme  overens med kalenderen, altså sommertemp, så lunsjen ble tilbringt ute. Kjempedigg. Vi bare satt der, spiste og så på livet egentlig. Helt til jeg fortalte at jeg hadde sett ferdig hele sesongen av "Secrets and Lies" -Ja, jeg har sittet inne å sett på episoder i to hele kvelder. Haha... det har jo vært vinter ute, så jeg følte at jeg hadde en god grunn. Serien begynte å gå på Tv-norge for et par uker siden, og vi bestemte oss for å følge med fremover, men jeg klarte ikke å holde meg. Uansett, Fredrik ville høre hva som hadde skjedd, og tro meg, da var den stillheten brutt. En time senere sier han: kan du ta kortversjonen?!? *munndiarè

Så med andre ord, fredrik har ikke sett Secrets and Lies, men han har blitt den fortalt.

Den anbefales da. Jeg likte den kjempegodt. Synd den ikke finnes på Netflix. Det er så mye lettere da, pluss at man slipper alle pop-upene om at "anna is calling" haha... noen som kjenner seg igjen?

image.jpg
image.jpg
image.jpg