Bar Carole -en tapasrestaurant

image.jpg

Tapas -perfekt for meg som ikke klarer å velge bare en rett. God kveld forresten! Jeg er kommet hjem fra koselig lag med mine nærmeste barndomsvenner. Det ble litt sånn "en siste middag før alle drar til hver sitt igjen" så neste gang vi sitter rundt samme bord er det vel snø ute. Det høres helt forferdelig ut, men skal tiden frem til jul gå like fort som den alltid gjør, så er det jo null problem. plutselig står vi der med julegavelista i hånda og med snø rundt bena. 

-the little black one! Elsker snittet på denne kjolen. Den bærer et mere voksent preg når lengden er rett under knærne, føler jeg. Og av og til er det litt kult å kle seg litt andektig også. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
 Legg merke til tungen til Savanna. *søteste

Legg merke til tungen til Savanna. *søteste

image.jpg
image.jpg