Hundemassasje

image.jpg

Jeg og typen er generelt veldig flink til å massere hverandre. Det er viktig å løse opp stive og anspente muskler etter lange arbeidsdager. Men vi får sjeldent være i fred, da vi har en firbent i hus som er så oppmerksomhetssyk. Hun finner det minste smutthull til å trenge seg mellom oss bare vi sitter ved siden av hverandre i sofaen. (de som har meg på snap, har vel fått med seg det) Så nå lot jeg "sjefen" bestemme og ordnet til en liten "spa-avdeling" for henne. Hun badet, klipt klør og fønet pelsen med Moroccanoil samt litt massasje på slutten. Og det verste av alt var at hun faktisk la seg ned på den sammenrulla vaskekluten jeg hadde ordnet som hodestøtte til henne.  Hun altså!!! "Så lenge jeg får oppmerksomhet så gjør jeg hva som helst" 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Men bortsett fra å leke hundemassør har jeg vært på jobb, vi har spist middag og er nå klar for å  sette på noen episoder av Orange is the new black. Innesommer er innesommer. -deal with it!