Reinsfjellet

I dag har jeg besteget enda en topp på nordmøre. Reinsfjellet er 994 moh og byr på fine turer både på sommer- og vinterstid. Dette fjellet er kjent for å ha en kjempestor antenne eller mast på toppen som visstnok gir(eller gav tidligere, litt usikker på den) tvsignal til hele nordmøre. Jeg tok turen med en venninde og "halen" såklart. Man skal ikke undervurdere en chihuahua. Hun var så flink, å gikk nesten hele turen selv. Tror jeg bar henne 50 meter, da tunga begynte å henge. Vi hadde en fantastisk turopplevelse. Helt klart denne ukens høydepunk. 


-en tur med utsikt-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Jeg sendte den første, og fikk den andre tilbake. *artig-ja;p

Jeg sendte den første, og fikk den andre tilbake. *artig-ja;p