Et kjedelig mandagsinnlegg, but hey you!

Litt i seneste laget å ønske dere en god mandag, for her har det gått slag i slag. I skrivende stund sitter vi hos mamma og pappa. Klarer ikke å  finne ytterdøra. Spesielt ikke når typen og pappa har funnet favorittene på youtube. 

Før sola gikk ned tok vi oss en sykkeltur langs Bolgavatnet. Det er skikkelig idyllisk der.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Apropos blodprøver her om dagen, som gikk over all forventning  mtp skrekken min, gikk ikke så bra likevel. Tro det eller ei, men jeg ble ringt opp oh ble fortalt at de hadde surret med resultatene mine slik at jeg måtte å ta blodprøven på nytt. -nei, ikke spør meg hvordan det går an!! 

Uansett jeg møtte opp og trodde vel at jeg var tøffere enn jeg egentlig var, og nysgjerrig som jeg er måtte jeg se på når hun stakk meg og det svartnet til, hendene ble klamme og ansiktet ble hvitt. Plutselig sitter jeg der med et vannglass i hånda og føttene hevet. *klapp på skuldra, liksom.. nå ser det ut som om begge albumene mine har vært i slåsskamp. Jeg blir så

blå!