Herremin... Hørte dere været i dag? Jeg rakk omtrent ikke å  si ferdig setningen om at det var meldt tor og lyn til en kunde i dag før det braket løs. Og da overdriver jeg ikke. Du vet at man kan telle sekundene fra du ser lynet til du hører tordenen får å finne ut hvor langt unna det er. (1 sek er 1km) og jeg rakk ikke å telle for å si det slik. Det ble ei helt troslk stemning ute. Plutselig ble alt mørkt og gatene ble til elver. 

image.jpg

Det er bare fire dager til ferie og formen min er elendig. Hjelp! Det lover ikke bra. Hvertfall ikke for den sportslige ferien vi har bestilt. Apropos ferie. Vi skal til Flom, og for en uke siden gikk det ras der og i dag begynte en buss å brenne i en tunell der. Hmm... -alle gode ting er tre, ikke sant?  

image.jpg

Uansett, jeg har tullet meg rundt på kjøkkenet å baket kanelsnurrer. Denne blir kveldsmaten sammen med det nyeste interiørbladet. 

image.jpg