Endelig ferie

-og det med 25 grader i skyggen!!! Jeg er såpass glad i jobben min at jeg har aldri telt ned timene til ferier. Men i år... kan jeg ikke si at jeg ikke gjorde det. Men det må være fordi jeg aldri har hadt så sen ferie før. Men i år ser det ut til å være det beste. Været er jo knall! Jeg har ikke ord for hvor godt det skal bli med ferie nå. Jeg føler jeg har ventet så utrolig lenge på den.

Så nå skal jeg ikke ha dårlig samvittighet for at jeg ikke følger rutinene som jeg egentlig ikke har, men som jeg kunne ønske at jeg hadde hadt. Jeg skal gjøre akkurat det som faller meg inn, når det faller meg inn. Jeg må også nevnte at jeg har litt på agendaen som skal gjennomføres i løpet av disse tre ukene. Og jeg gleder meg til å blogge om det.

image.jpg
image.jpg

Så nå mens alle andre forbereder seg til skolestart og videre studier. skal jeg ta en velfortjent ferie og være sofasliter litt til. Gud så gode venner jeg og den fordømte sofaen er blitt.

-koseklær og ferieodus på!

Ha en fortreffelig helg, selv om det er den siste i ferien eller den første;P