A beautiful day

image.jpg

Gjett om jeg og typen starta dagen på spa i dag da?!?! Vi fikk gavekort til jul som vi bestemte oss for å spare til ferien, så gjett om jeg har gledet meg til denne dagen. Spa er virkelig noe man bare gjør om man får det av noen. Hvertfall for min del. Jeg tenker etter hver behandling at jeg skal prøve å gå litt oftere, for det er jo så godt, men det skjer bare ikke har jeg funnet ut. -så takk til svigerfamilien for en herlig opplevelse i dag<3 Vi fortsettet dagen like gjerne med lunsj på bryggekanten, før turen gikk videre opp til banken på møte. -fikk smake på luksus-livet i dag gitt!  

image.jpg

I skrivende stund er det skikkelig multitasking på gang. Det skrives innlegg, pakkes kofferter (turen går til Bergen i morgen) og det lages middag.

image.jpg

KBK spiller kamp i dag og sendes på tv 2 Zebra kl 19.00, så skru på skjermen;)