Bergen by

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

God morgen. Jeg våkna av solsteken i ansiktet kl 07.00. Beste måten å våkne på spør du meg, og det var null problem å stå opp. Jeg er som en liten unge når det gjelder dette. Når jeg har fri å kan sove lenge. -Nei, da er jeg plutselig en morgenful! Frokosten en inntatt og sen utsjekk er bestilt, så nå skal jeg prøve å sove litt igjen, evt ta et bad, før jeg drar inn til byen. Jeg klarte forresten å blinse på klokkeslettet når jeg bestilte flybilletten min, så typen drar hjem med fireflyet, mens mitt går ikke før i kveld. At det går an, haha! Og det er ikke første gangen. Og da er jeg med han på jobb-tur for å slippe å være hjemme alene, så ender det opp med at jeg heller må være i Bergen alene. (hvor er den flaue ape-smilien når jeg trenger den) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Uansett, vi hadde en super dag i går med sol, shopping og bedre måltider.