Brønnøysund next..

Det var så  godt å komme hjem i går, etter noe som føltes som en amerikareise, etter x antall timer med trasking i byen etterfulgt av x antall timer på flyplasser. Neste gang skal typen få ta seg av bestillingen av fly. 

Når jeg gikk rundt i byen tok jeg meg selv i å bare gå  rundt i de dyreste butikkene både når det gjelder klær og interiør. Det står ikke på utvalget for å si det slik. Det er verre med innholdet i pengboka. Jeg prøvde en jakke til 22000kr på Høie! -jeg følte jeg kledde på meg hele budsjettet til badeinnredninga vår, hehe.. jeg følte meg bare mindre og mindre etter er par timer gående rundt i slike butikker, i viten om at jeg ikke har råd til å kjøpe produktkatalogen engang, satt på spissen. Jeg endte opp med budsjettversjonen på et skjørt fra HM til 249 i semsket skinn, og er superfornøyd med det. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Brønnøysund for tredje sommeren på rad, -det er vel innafor å kalle det en tradisjon da?!? Vi har alltid vært så heldig med været når vi har vært der, å jaggu ser det ut til at vi skal være like heldig i år også. -en skikkelig fin ferieplass! Gleder meg til å klemme tantebarna igjen<3