Skike og rulleski

For et vær! Og for en temperatur vi har. Vi tok absolutt ferie til rett tid. Jeg har ikke brydd meg om brunfargen i år, med andre ord så har jeg ikke sluppet alt jeg hadde i hendene med en gang solen tittet frem, fordi jeg ikke så  vitsen i det uansett. Men nå må jeg nesten si at jeg angrer litt på det. Det hadde gjort seg med litt grunning på huden i disse dager. Det sies at man tåler dårligere varmen jo eldre man blir, men jeg føler dette gjelder meg allerede nå. Jeg klarer max å ligge i solen i 30 min. 

Uansett, jeg og typen fikk oss en luftig testtur i dag. Jeg på  mine skikes og han på rulleski (en del hakk vanskeligere) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

I morgen venter en enda mere luftigere tur. Vi har planer om å nå toppen på  Storehornet. Og den beskrives som "noe luftig", så jeg er spent!

Nå venter svigermors fiskesuppe. -gledes!