Heilhornet 1058 moh, 12 km t/retur

God kveld fra sofakroken! Å gjett om den er god etter dagens tur. Klokka ringte 06.00 og vi var klar for å bestige Heilhornet. Det var en fantastisk tur. Akkurat litt over grensen til hva jeg er trent for, men det gjorde bare godt! -spørs om jeg blir å kjenne på stive lår i morgen. Jeg gikk opp med tre manner, og dermed på en tid rundt to og en halv time! Det er ikke værst det! Å Savanna, flinkeste, var med helt opp hun også. Vi måtte bære henne i de partiene som omtales som noe luftig, men det gikk fint. Rein møtte vi også på. -skikkelig norsk sommer! *melike

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Når vi kom hjem ble det grilling og avslapning på terassen. Lite slo det akkurat da. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

I morgen er det meldt 27 grader her, og da er planen ingen ting annet et sløvt strandliv. -det er ferien sin det! Sen, men så fullklaff på været. Til nå har vi hadt 7/7 finværsdager *tommel-opp