Namsos

Vi kom frem til Namsos en time før butikkene åpnet, og tok derfor turen opp til Klompen. I ført jeans og sandaler, men men. Det var en grei liten tur. Det er byfjellet i Namsos hvor man kan se hele byen. På toppen var det utstilt bilder hvor man kunne se bilder av byen før og etter krigen, og før og etter by-branner som har preget denne byen. Jeg syns det var en fin intro å få når man besøker en ny by for første gang.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg hadde ikke så altfor store forhåpninger til denne byen, men jaggu fikk jeg gjort noen scoop. En marineblå Sky Captain kjole fra Jean Paul, en trenchcoat fra merket Blu og en vase fra Khaler, ble med meg hjem. -kjempefornøyd jah!!!

Savanna aka halen har fått seg nytt halsbånd. Denne gangen ble det hvitt med strass. Jeg syns det ble kjempefint til henne. Det var på tide å legge det rosa på hylla.., ehm i søpla. -det var rimelig slitent nå. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg