På besøk hos dyreklinikken

image.jpg
image.jpg

Når man har hund må man stadig ta turen innom dyreklinikken, denne gangen heldigvis ikke for noe alvorlig, men kun for gøy! Jeg finner alltid  noe duppedingser til Savanna, og jeg blir helt hønemor og bare må kjøpe.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Denne gangen var det bla et tannkost kit som ble med oss hjem. Så nå blir det fokus på tannpussing fremover. Hun har også fått seg ny navnetag med både navn og våre telefonnummer på. Selv om hun ikke har tatt turen på egenhånd enda, kan man aldri være for sikker, og da er det greit med et telefonnummer på.

image.jpg

-må også legge med et bilde av Zara, hunden til svigerforeldrene. Hun er en så skjønn puddel. Kjempemyk pels, synd det er sjeldent jeg får klappet den -Savanna bli jo såå sjalu. Det å ha to tipser under samme tak kan til tider skape både utfordringer og god underholdning. Disse hundene, de har sine personligheter.