Tapas-night

God kveld, dere. Jeg sitter godt plassert i sofakroken etter å ha inntatt tidenes tapas-måltid. Herre, så mett jeg er!!! Mørkt om kveldene har det og blitt, så tiden for steralinlys på bordet er kommet for fullt. -så koselig. 

image.jpg
image.jpg
   "Det jeg liker aller best ved dette måltidet er de jeg spiser det med"  

 "Det jeg liker aller best ved dette måltidet er de jeg spiser det med" 

I kveld er siste kvelden i Brønnøysund, og i morgen venter kirka (vi skal synde våre synder) haha, neida. Det er utlevering av 4-års boka til typens fadderunge. Og det er stas å få med seg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg litt til å dra i kirka på en søndag igjen. Det minner om oldemor. Hun var fast kirkegjenger, og jeg ble med henne om søndagene da jeg var liten.  

Og deretter venter den laaaange turen hjemover!!  

-vi skrives fra veien! Ønsker alle en like fin lørdagskveld som meg;)