Lace Up Heal n`stuff

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
lazy outfit


Chloé pink top, 4.565 NOK / MANGO coat, 1.150 NOK / One Teaspoon baggy jeans, 890 NOK / Nude shoes, 360 NOK

Vær ops på at flatlay`sen er bare en look-a-like til antrekket mitt. Jeg ville aldri ha prioritert å kjøpe meg en slik top til... 4565kr!!!

I dag er det fredag og typen har friperioden sin fra jobb. Det betyr at det venter god middag på  meg når jeg kommer hjem fra jobb. Gjett om jeg gleder meg. 

Jeg har også vært å tatt blodprøver i dag. Og for første gang på det jeg kan huske lagde jeg ingen scene ut av det. (Når skrekken tar overhånd er det ikke lett å oppføre seg pent) men kanskje jeg er kvitt den nå. Jeg håper det, for det høres så teit ut å si at man har sprøyteskrekk. Jeg er, eller var, ikke redd for sprøyten eller nålen i den forstand. Den biter ikke liksom, men jo den stikker. Hehe.. Neida. Men det er bare den følelsen jeg fikk inni meg bare ved tanken på jeg har en nål i årene som tapper blod. Og jeg ble uvel, svimmel og synet kunne forsvinne. Rart å se for seg for noen som ikke kjenner til det. Men uansett, i dag gikk det bra og tommel opp for det!