Overvåkningskameraet er tilkoblet og ferien er kartlagt

image.jpg

Det var denne ferien da, som de fleste er ferdige med, men som vi enda har tilgode. Siden jeg og typen skulle bruke ferien vår på husbygging ville vi ha den så sen som mulig, for å være sikker på at vi var kommet såpass langt. Men nope, så langt har vi da ikke kommet med huset. Men siden det er hus vi sparer til, så kan man ikke reise opp pengene heller. Så en stille og fredelig ferie på hjemmebane var alt vi hadde planlagt. Men vi har ikke klart å holde oss helt i trøya. Vi skal på sykkeltur på Rallarvegen fra Finse til Flåm og en annen gåtur på isbreen. Samt noen andre utflukter. Jeg og typen har funnet ut at den ideelle ferien for vår del er hvor det skjer noe  hele tiden, at vi har et program å følge osv. Det å ligge på stranda og vente til klokken nærmer seg middag for å så dusje å spise middagen blir for kjedelig. Vi må ha litt action! Har noen bilder av opplegget vårt liggende, legger de med i neste innlegg:) kanskje du blir inspirert til å gjøre det samme en gang. 

image.jpg