Autumn, leather'n skin

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Siste solstråle, hvor ble du av? -jeg har fortsatt noen feriedager igjen! 

Høsten nærmer seg med stormskritt å det er på høy tid å oppgradere høstgarderoben. Jeg tenkte å lage et lite collage av hva som inspirerer meg aller mest. Høsten er den beste årstiden når det kommer til mote og klær, syns jeg. Men mørketiden og kulden er jeg ikke like fan av. 

Dagen i går ble et eneste stort surr for meg. Og da klokken viste 01.00 (12 timer senere enn planlagt)  og jeg skulle krysse av det siste punktet på ToDo-listen min som da var å ønske dere en god start på uken her inne, var squarespace sine sider nede. -såå typisk. Bahh!! 

Vi var i flere møter, planla fremtidige møter, jeg var innom jobb en tur, vi rydda og vaska hele leiligheta for meglervurdering, vi leverte Savanna til bestemor og bestefar og pakket kofferten nok en gang. Og denne gangen til sykkeltur. Det spørs om jeg ikke står midt oppå fjellet i morgen å mangler noe kjempeviktig. For hodet mitt var alle andre plasser enn der det skulle være under pakkingen. Men go-pro'en har jeg hvertfall fått med, så filming blir det! Men nok om det..

Nå er vi på veien igjen, og har fortsatt mange timer igjen til vi er framme i Flom. 

-kanskje vi skrives fra fjellet. Er usikker på nettilgangen der oppe.