Koselig grillkveld med god utsikt

Etter jobb i dag dro jeg og typen innom butikken for å handle litt diverse vi kunne ha på grillen og tok middagen utendørs. Vel og merke den første grillingen denne sesongen. Vi fant denne plassen tidligere i sommer da vi var å gikk tur, og jeg har siden da ventet på en anledning til å dra tilbake hit. Det har vært bortimot tyve grader i dag, og blandt alle folkene som gikk i byen med skjorte og shorts kommer vi med ryggsekk og dobbelt opp med ullundertøy og dunjakke! Etter vår flaks å dømme bruker været å snu på flekken, (tenker tilbake på teltturen vår i fjorsommer som ente med at biffen lå å fløt på fatet i regnvatn) så bekledningen skulle ikke få ødelegge. Å fryse er det værste jeg vet! 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Syns det er godt gjort å finne slike naturomgivelser bare ti min gange fra sentrum. Vi koset oss med god mat, drikke, Highasakite på høyttaleren og ikke minst utsikten. -ja det er bare å venne seg til utsikta, innen et år har vi den fra vår egen stue!