Red-head again

I går kveld låste vi ikke døra på frisørsalongen før klokken slo over til neste døgn. Både jeg og mamma ble ny på håret. Det er noe med høsten og forandringer, altså !

image.jpg

Etter stengetid ryddet vi salongen, spiste middag og ordnet hverandre. Det er fordelen med å ha egen salong. Man kan styre på når som helst på døgnet, noe som passer meg utmerket. Jeg tenkte egentlig å vise dere et skikkelig før- og etterbilde av min totale "hair-makeover" men grunnen til at det ikke ble noe førbilde (har vel hundrevis av førbilder sånn sett, ikke lengre bak enn et par innlegg) var fordi jeg ikke kom på det før etterveksten allerde var smurt inn. Og grunnen til at jeg ikke fikk tatt et fint "etterbilde" er av den enkle grunnen at det hadde aldri i verden hadde blitt noe fint bilde da all sminken var ledd av for lengst, og klokken var passert midnatt. Men igjen, nok bilder av det ferdige resultatet kommer i fremtidige innlegg. Enn så lenge får det holde med snapchat-bildet mitt;) 

image.jpg

Grunnen til at jeg valgte å farge det rødt igjen, var vel fordi jeg følte meg litt fargeløs. Jeg fikk følelsen av at både hårfarge og ansiktsfarge gikk i ett, og dermed måtte jeg bruke mere sminke for at jeg ikke skulle se ut som et lik som kom vandrende. Og grønne øyne kler faktisk ganske godt rødtoner i håret. Så nå etter at jeg endelig har fått det veldig lyst, da måtte jeg farge det mørkt igjen. Ja, hårets vonde sirkel dette her!

Da jeg sendte melding til typen om at jeg ble sen pga egenpleie, var det en bekymringsmelding om at grønt hår ikke var innafor, som kom tilbake. Huff, stakkar... Jeg husker den kvelden da vi skulle delta i konkurransefrisering og jeg kom hjem med blågrønt hår. Tror aldri jeg har sett han, eller får se han så sjokka noen gang igjen. -forståelig nok! 

Men det ble tommel opp for rødt hår. Som sakt så har jeg hadt rødt hår tidligere og det var i anl min første photoshoot til reklame i IN-magasinet i Kristiansund. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Ja, det ble litt av en skriveøkt dette her. Fingerene bare løper av gårde over tastaturet.

Uansett.. Ha en fredagskveld. Her venter Mousaka i ovnen.