Betong +treverk =fint

image.jpg

Det er ikke bare på klesfronten butikkene bugner over av høstnytt, men også på interiørfronten.

image.jpg

Og i dag klarte jeg ikke å holde meg i tøylene lenger (dere vet jo, sparingen regjærer fortsatt) men et nytt baderomsett trenger vi i nyhuset også, så hvorfor ikke bare kjøpe det nå. Kjekt hva som er unnagjort. Eller hva?

Vet dette er en unnskyldning kun for min egen samvittighet. Men det klør i fingrene etter å få begynt å kjøpe slike fine ting....

image.jpg

Kombinasjonen av betong og treverk og gjerne en grønn plante er så fint sammen. Det er litt av fargene som kommer til å gå igjen i nyhuset vårt også. Det blir fort veldig kjedelig og fargeløst hvis alt skal gå i hvitt.

image.jpg

Det er alltid gøy med noe trendy og nytt. Bare en liten detalj, kan gjøre susen av og til! Pluss at det gjør helgevasken mye morsommere. Jeg er slik at jeg må vaske hele huset før jeg kan sette frem den ene nye tingen. 

image.jpg

Uansett.. Det er fredag og tacokveld! 

Ønsker dere en fin fredagskveld.