Kristiansund-Flåm

 

Gjett om kjøreturen i går var lang da! Mye lengre enn hva vi hadde sett for oss. Vi måtte til og med opp med NAF sin veibok. Greit å ha den liggende fast i hanskerommet!  Men selv om turen var lang, var mye av turen underholdning i seg selv. Sogn og fjordane er fantastisk flott. 

image.jpg

Etter åtte timer parkerte vi bilen og ble vitne til toget våres dro avgårde. Akkurat for seng ute med andre ord. Men det var heldigvis et tog til som gikk opp til Finse i går, så vi hoppet på det.

 Vet ikke hvorfor jeg får Fredrik til å ta slike bilder av meg, men tror det må være fra turntiden da vi alle drev å "turnet" i alt av møbler og diverse!  

Vet ikke hvorfor jeg får Fredrik til å ta slike bilder av meg, men tror det må være fra turntiden da vi alle drev å "turnet" i alt av møbler og diverse!  

Togturen var en skikkelig "guide-attraksjon" om jeg kan kalle det det. Midtveis stoppet toget og vi fikk beskjed om gå ut. Der var det en stor foss og perfekt bilde-location der det var flere dansere kledd i rødt som sang og danset. Midt på fjellet kalt "now-were",liksom! Det var med andre ord en ganske trolsk stemning over det hele.

image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Når vi kom frem til Finse1222 Hotel fikk vi servert en treretters middag. Gjett om den falt i smak. 

image.jpg
 Sjekk denne menyen. Kunne ikke valgt bedre selv!   -men det som føltes litt rart var å sitte på en såpass pen restaurant i ullundertøy og sportsklær. Men alle de andre gjestene skulle jo på en eller annen utflukt dagen etter de også,  så det var liksom sportsklær som var "dresskoden"  

Sjekk denne menyen. Kunne ikke valgt bedre selv! 

-men det som føltes litt rart var å sitte på en såpass pen restaurant i ullundertøy og sportsklær. Men alle de andre gjestene skulle jo på en eller annen utflukt dagen etter de også,  så det var liksom sportsklær som var "dresskoden"