Toplist of the week #uke 41

 Ukens serie:

 Den er så dårlig at den blir bra, om det gir mening(a) 

Den er så dårlig at den blir bra, om det gir mening(a) 

  Ukens beste film:

image.jpg

 Ukens instagrammer: 

image.jpg

ukens flaueste:

Jeg har nok en gang vært litt for kjapp på touch'en når det gjelder snapchat. Altså at snapper som skal sendes til èn person blir lakt ut på storyen, slik at alle kan se. Jeg har farget håret rødt, og når man dusjer de første gangene vil rødfargen smitte av. (Vi har hvite håndklær) når jeg kom på jobb fikk jeg snap av samboeren med bilde av den hånduken som lurte på hva i huleste som hadde foregått på badet denne morgenen. Det så jo ut som at det var begått mord! Jeg svarer tilbake med denne snappen som jeg da klarte å legge ut på storyen. Som om mine snappvenner bryr seg, over hodet, om hvilken farge jeg har på håret, så forsikret jeg meg om at de ikke måtte glemme det! Haha.. Den var jo skrevet slik at det ikke var avslørende at den var lakt ut feil heller. Jeg fikk jo slettet den, men da etter at omtrent hele lista hadde åpnet den. Så nå er den interne spøken hjemme om "hva hun med det røde håret som ingen må glemme" bla bla bla..

Huff.. Vel, dette ble mye tekst, men jeg følte veldig for å forklare min kleine snap-hendelse!