Forberedelser

Vi dro inn til Oppdal sentrum en tur for å gjøre litt forberedende saker som bla til skisensongen starter. Vi har også fått begynt på julegavene. Oppdal har jo slike små søte butikker som ikke er i kjede som man lett finner den perfekte julegaven på. Jeg kjøpte vel egentlig min første julegave i sommerferien, men den var bestilt på nett, så når den kom i postkassen fikk jeg melding fra gavens kommende eier, altså typen:" hva er dette?" Så det var den gaven. Gaven har allerede fått innholdet på plass og kommet på hylla. Men er det noen det er lett å kjøpe gave til i år, så er det typen. Men når man bor sammen så er det vel det minste problemet å finne ut hva hverandre ønsker seg, og trenger;)

This skirt...!!! mulig dere begynner å bli lei av det, men det er ikke jeg. Det kan styles opp og ned og i mente, både til hverdags og fest. Digger det!