enda en utskjeing...

God kveld dere!
Førrige mandag planla vi at skulle ha pannekaker til maddag i løpet av uken, og i går på lørdag har vi enda ikke spist disse pannekakene, (vi har jo et prosjket her hjemme om å prøve å følge ukesmenyen vi setter opp, både for å bli mere rutinerte og for å spare penger. Ja du har vel hørt regla hundre ganger før) Vel, da var det pannekaker og melk som sto på menyen for lørdagskvelden. Men vet du hva; Melk på en lørdagskveld fristet veldig lite da jeg gikk hjem fra jobb. Jeg snudde på sekundet og dro innom butikken. Det ble biff og vin... Ooops!!! Typen ble veldig glad da han kom hjem tre timer etter meg og det luktet biff fra kjøkkenet og ikke pannekaker. *hverdagsgleder.

I dag bestemte meg for å ikke ha noe som helst på agendaen. Og gjett om jeg har gjennomført det. Det klarte jeg med glans.

I morgen er det ny uke og nye muligheter. Et blogginnlegg om frukt og bær og fakta rundt det, venter!