get the look -the easiest way ever!

Når jeg selv ser i magasiner, på nettet eller etter inspiarasjon generelt, er det verste jeg vet når det ikke står hvor man kan få kjøpt "tingen" hen. Er det bilde av en stue der det reklameres for sofaen kan du banne på at det er bordet jeg vil ha, men det er jo bare "scenefyll"/ assesories til selve hovedelementet (sofaen) som da er ikke er linket til. Uansett, teknologien er kommet langt, og den fortsetter bare å utvikle seg til det enklere. Enklere for oss "brukere"/shoppere. Jeg prøver så godt jeg kan å henge med i denne tekniske verden, og så langt gjør jeg faktisk det. (Og da mener jeg administrasjon av nettsiden og bloggen.) Og det nye er at når jeg poster et bilde av et antrekk så kan du bare trykke på det du syns er kult og kunne tenkt deg, og du kommer rett til nettstedet som selger det. Mao; innebygde, skjulte linker. Kan det bli enklere? Enklere å netthandle, liksom!