Har du begynt å tenke på årets julebord?

Apropos julestemning her om dagen.... Ja, jeg vet at høsten kommer før jul og vinter, (og at høsten er veldig lang, vel og merke) men da jeg plutselig fikk julestemning og ikke minst at samboeren fikk vite datoen for julebordet 2015, måtte jeg bare gjøre litt research. Jeg har valgt lange, klassiske kjoler i fargen svart de to årene som har vært, så i år tenker jeg at jeg skal driste meg til å velge en litt kortere variant. Knelengde er fint. Og her er mine favoritter:

//nr 4 her//

//nr 5 her//

//nr 6 her//

Om ikke noen av disse falt i smak hos deg så finner du mange flere på onlineformals.com. Jeg har bestilt fra denne siden før, og når man bestiller så kan man også skrive inn "wearing date" og da gjør de sitt ytterste for at du skal få kjolen i rett tid. Passer utmerket for oss som kan kategoriseres i kategorien "siste-liten-folk" Disse kjolene må jo gjennom tollen, så se opp for regning på fortolling i etterkant. Den kan ligge på alt mellom 500-1000 kr, noe som er verdt å ta med i betraktning med tanke på at det er jo er en kjolepris i seg selv. Men om man virkelig vil ha en litt mere spesiell kjole enn hva man får kjøpt på norske nettsider så er det kanskje verdt det. Og ingen ting er kjedeligere enn å møte opp i samme kjole som to-tre andre, er det vel?!