Today is a good day to be happy

...for det er jo fredag!!!

image.jpg

Etter nok lang kjøretur hjem fra Flåm i går kom vi omsider hjem til Kristiansund. Og gjett om det ble gjensynsglede da vi hentet Savanna. Hun var spinnvill, og alle teppene til bestemor hadde spolemerker etter få sekunder. Skulle tru at Savanna ikke hadde sett oss på år og dag. Det ble en kjapp tur hjemmom får å pakke om bagene, for nå er vi kommet oss på hytta. Jeg var sjåfør hele veien, uten å krasje en eneste gang! (A)

Vi tenkte å tilbringe siste rest av feriedagene våre her oppe. Selv om regnet pøser ned, tenker vi å gå en liten tur. Middagen smaker alltid best etter litt frisk fjelluft trukket ned i lungene. På hytta er det opligatorisk med Gyros og rødvin. Så det skal vi kose oss med i kveld -gledes!

image.jpg
   //bukse, Carthart fra Junkyard// genser fra   Lanulula// belte, peakPerformance//

 //bukse, Carthart fra Junkyard// genser fra  Lanulula// belte, peakPerformance//

 Sjekk det mandige dekselet jeg har fått meg(a) -greit å  beskytte mobilen ekstra godt når vi var på sykkeltur.

Sjekk det mandige dekselet jeg har fått meg(a) -greit å  beskytte mobilen ekstra godt når vi var på sykkeltur.