Det er duket for grillbord

Jeg valgte å bruke markblomster aka ugress som bordpynt i dag. Tommel opp for gratis bordpynt. -syns det frisket opp et ellers ensfarget bord. 

Når det kommer til grillingen må jeg  anbefale dere å lage en eplesalat til neste gang, om dere allerede ikke har smakt det. Du kapper opp epler i terninger og rører ei spiseskje med sukker i en boks med rømme og heller over. Kjempeenkelt og veldig forfriskende til et grillmåltid. Pluss at det er hakket sunnere enn potetsalat. 

Bortsett fra å ordne til middag har jeg fått luket litt ugress i blomsterbeddene, herjet litt i hagen med Savanna. Det gjør så godt for henne å få springe skikkelig i fra seg av og til, i trygge omgivelser vel og merke. Jeg kjenner litt på akkurat dette da vi bor midt i byen for tiden. Og ellers har vi bare slappet av å koset oss på hytta. Nå er det fullt hus her, med brettspill og kortspill omhverandre. 

-ønsker dere en fin lørdagskveld!