Ukens top-list, uke 36

God søndagskveld! Nå er siste dag av ferien vår over, og nå som det er tilbake til hverdagen igjen tenkte jeg å begynne med å lage innlegg om ukens høydepunkter mm, aka "ukens-toplist" igjen.


-uke 36-

Ukens instagrammer

har sjanaelise fått tittelen for. Hun er photojournalist, yogafrelst og reiser verden rundt, og har som mål å besøke hvert eneste hjørne på på hele jordkloden. Bildene hennes er til tider så utrolig energiske og inspirerende på mange måter.

image.jpg

Ukens hjelp av mr Google:

er som vanlig veldig mye rart, men herregud så godt det er å ha "han" til tider. "Han" har 24 timers service og svarer på alt.

-andektig, frihetens regn (orginaltittel), romkake vs napoleonskake, regneformel for stigning i prosent.

Ukens høydepunkt:

-bokstavelig talt, 1345 moh.

Ukens polyvore-inspo:

 -  høsten har den absolutt beste kleskolleksjonen, så her er det bare å få opp øynene og hamstre til seg alt av inspirasjon. Helst fra butikkvinduer og ikke på nettet! -det er viktig å støtte bybutikkene, vet dere.

- høsten har den absolutt beste kleskolleksjonen, så her er det bare å få opp øynene og hamstre til seg alt av inspirasjon. Helst fra butikkvinduer og ikke på nettet! -det er viktig å støtte bybutikkene, vet dere.


Ukens produkt:

  CreamRinseen til Awapuhi topper listen over alle balsamer spør du meg. Ene og alene fordi det er en ren keratin-balsam, som betyr at den inneholder hårets naturlige stoffer, nemlig keratin. Den bygger opp håret opp til 60% og etterlater håret ren, glansfullt og litt friskere enn hva det var før du gikk i dusjen;) -selges hos Stinas Frisørverden AS  

CreamRinseen til Awapuhi topper listen over alle balsamer spør du meg. Ene og alene fordi det er en ren keratin-balsam, som betyr at den inneholder hårets naturlige stoffer, nemlig keratin. Den bygger opp håret opp til 60% og etterlater håret ren, glansfullt og litt friskere enn hva det var før du gikk i dusjen;) -selges hos Stinas Frisørverden AS 

Ukens "Karina-moment"

Hotellet vi bodde på i Finse heter "Finse1222". Jeg tenkte ikke mere over navnet, da nærmere bestemt tallene, før jeg skulle skrive innlegget på bloggen. Og jeg roper ut til Fredrik fordi det hadde gått opp et lys for meg og jeg følte meg kjempesmart: "jeg har funnet ut hvorfor hotellet heter Finse1222" Og han bare: "ja, fordi det ligger 1222 meter over havet! Jah, så det var den stoltheten *halen-mellom-bena-følelse

Ukens film:

-det er så klart filmen jeg har snekret sammen fra turen vår. Du kan se den her:

Ukens qoute:

  - hørt det før, eller???

- hørt det før, eller???