Something that I regret

Er det noe jeg virkelig angrer på så er det at jeg kasta serviettsamlingen min. Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg liker å samle på det meste. Og har store problemer med å kaste noe. Men en mørk høstkveld i fjor under flytting nr to på samme måned, gikk det meste i boss. Derav serviettsamlingen.  -hva var det jeg tenkte på?!?

Jeg var tydeligvis så lei av å lagre alt, og å flytte med meg alt for hver gang. 

Du skjønner.... Når oldemor var liten samlet hun på fine servietter fra te-selskap og andre happeninger. Hun hadde de i ei skoeske. Den sko-eska ga hun videre til bestemor, og bestemor til mamma, og mamma til meg. Gjett om den eksa var teipet mange ganger! Og innholdet, det var jo magisk.

image.jpg

I gamle dager hadde de små runde kaffeservietter i silkestoffer. Jeg husker mange av motivene enda. Hvorfor fortalte ingen meg at denne samlinga var "gull verdt".  Tenk hvor kult det hadde vært å hadd servietter fra 1940, liksom!!!  

image.jpg

Uansett... Jeg har begynt å samle på nytt. Så får heller oldebarnet mitt ha en serviett fra 2015, som den tid også blir veldig spesielt. Og gjett om jeg skal banke det inn i hodet på vedkommende at denne esken ikke skal kastes.

image.jpg

Jeg har letet en del på etzy.com og ibay etter gamle servietter, og jeg fant faktisk tre av de samme motivene som jeg vet lå i den esken. Det blir ikke helt det samme, men nesten!