Jeg tenker

Hvor hadde jeg egentlig vært i "livet" hvis vi ikke hadde planlagt å bygge eget hus. For det er jo ikke til å legge under en stol at mye av tiden og dagene mine går med til å tenke på dette, planlegge og å spare penger.

Jeg tenker at hvis vi hadde vært strålende fornøyd med å bo i leilighet, hadde vi giftet oss(?), og hadde vi blitt foreldre, hadde jeg brukt pengene mine på dyre designerklær, sko å vesker(?) eller hadde vi dratt på jordomseiling og brukt penger på å reise eller hadde jeg disponert all tiden min på et treningssenter og vært skikkelig fit(?) hvem vet...

For tiden tar jeg meg selv i å si: -"når huset er ferdig, daaa skal jeg begynne å trene", "når huset er ferdig skal jeg investere i skikkelig vaskeutsyr og hybelkaninene blir aldri å se", "når huset er ferdig skal jeg begynne å lage sunn mat igjen", "når huset er ferdig skal jeg aldri mere klage over noe"  osv....Men som mamma sier så følger "nissen med på lasset" Mao, jeg finner garantert noe å klage over, og støvet legger seg helt sikkert på hyller der også og dørstokkmila er sikkert like lang!

Siden dette har tatt såpass lang tid og dette prosjektet nesten har blitt en livsstil tror jeg hverdagen min blir litt tom når alt er ferdig. Hva skal jeg finne på da tro? Jeg er jo en kreativ sjel *smilemunn


Jeg har funnet frem tegnesakene mine fra skolen, og tegnet alle rommene i huset i 3D. Det gjør det lettere å se for seg hvordan det blir. Og dermed enklere å planlegge i detaljer om hvordan vi skal møblere. Det er så  gøy. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg har også skrevet ned hele husprosjektet og fremgangsmåte fra dag èn, som jeg tenkte å publisere del for del i fremtidige innlegg. Dette fordi jeg vet at mange er nysgjerrige på netopp denne prosessen, og ikke minst skapte det interesse når jeg sluttet å skrive om det. Fikk jo kommentarer på om det hadde blitt slutt mellom oss(!) og at det var derfor jeg ikke skrev om det, og det hjalp jo ikke på ryktene at tomten attpåtil kom til salgs på finn... -Men begrunnelsene på alt dette får dere vite snart !!!