Livet mitt er ferdig uttenkt

Jeg hater når det skjer, for det skjer alltid etter at jeg har lagt hodet på puta. Hjernen bare tar over styringen og går innom så å si alle temaene et liv kan inneholde og begynner å planlegge i DETALJER. Jeg vet foreksempel hvordan jeg skal brette serviettene i bryllupet vårt, og vi er ikke forlovet engang. Hodet begynte å planlegge hvordan jeg skal ta et spesielt bilde på terassen i nyhuset. Antrekk, vinkel og lyssetting er ferdig tenkt ut. Bordlappene før neste nyttårsaften er satt. Og slik fortsetter hodet med detaljetenkning om ting som skal skje langt frem i tid. Og det er i timer som jeg egentlig skulle hadt i drømmeland. Jeg tror mye av dette kommer av at det er så mye jeg gleder meg til og ser frem til, men samtidig prøver jeg å tenke at jeg må ta vare på nuet. Det er jo hverdagen som er livet!

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vel nå er det søndag, koseklærne er på og den første uken i 2016 er gjennomført,

- og ukens sparetips er å stryke sedlene, da blir det vanskeligere å bruke de, siden de står der så strøkent nede i pengboka.

image.jpg