Nytt på husfronten


-something fine for your home-

Happy Monday, eller blir jeg hatet av de som elsker fredager nå,  (?) Helt ærlig, så er jeg enda ikke blitt et "happylivingmonday-menneske", men jeg jobber med saken. Men for hver nye uke så kommer vi lengre med husprosjeket vårt. I forrige uke fikk vi matrikkelbrevet på tomta, samt at alle hushjørnene ble stukket ut og denne uken skal vi gi ut nabovarslene, om alt går etter plana. Tenk det, varlene skal ut, liksom. Det betyr at vi er veldig nære en realisering *smilemunn

Så med denne nyheten i mailboksen ble jeg altfor fristet til å begynne å lete etter litt homeinspiration, og ting jeg gjerne vil gå til innkjøp av når vi kommer så langt. Vi har jo bestemt oss for "fargepalletten", aka fargesammensetningen, som vi skal gjennomføre på stue og kjøkken. Og som dere kan se på bildet over, skal det gå i kalde hovedfarger som hvit og grå, med innspill av moteriktig interiør og tilbehør (som lett kan byttes ut) som er rosegold, messing, krom og betong.

Ihhhh, måtte 2016 bli året hvor drømmen min(vår) realiseres og jeg kan si at alt gikk "Ma way"


Vel, tiden er inne for å gå på jobb. Og i ettermiddag venter ei skikkelig monsterøkt. Jeg og samboern har planlagt treningsdate og den innebærer å gå opp og ned slalåmbakken et par ganger. -Wish me good luck!!!

Ville bare stikke innom for å ønske dere en forteffelig start på uka!