Pangstart

-Skryt, skryt, skryt-


Denne uken kunne ikke startet bedre. Jeg har skrevet gjøreliste, treningsliste og handleliste for hele uka. Vi har gjort unna handlingen og avslutta med å ha powerwalk opp og ned slalåmbakken på Frei hele to ganger. Å det er jaggu bra for å være meg, og da må det være lov til å skryte litt. Det var faktisk ganske kult å gå oppover i mørket med hodelykt og musikk på ørene.

Mine første bilder med blits her på bloggen. Udugelig, hehe!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Rødt hår og rosa jakke, jaddaaa...


Nå er det spa som gjelder. Spa for kropp og føtter. Håper ikke det er bare meg som har blitt påvirket av denne Scholl reklamen. Etter å ha sett den på TV x-antall ganger ble den med i handlekurven her om dagen. Og for å ikke snakke om Swiss Skin Roller -Jeg påvirket av reklame, åneeeeida..... *angelface

image.jpg