Friyay

image.jpg

Kosebukser, myke pysj og løse, behagelige overdeler. Det er ikke lenger et ukjent fenomen at idet vi går inn dørene hjemme er det av med den stramme jeansen og på med løs og myk kosebukse.

image.jpg

Kosetøy er noe av det diggeste å ha på seg. Det gjør vel ingenting at kuldegradene synker og kveldene er mørke når vi kan drikke en kopp med te eller gløgg og se på vår guilty pleasure iført koseklærne.

image.jpg

Hei til deg forresten, og god helg! Her står pizza menyen, nærmere bestemt denne her ;)

image.jpg

Fikk dere forresten med dere sesongstarten av Blindspot går? Jeg ble dratt med fra første minutt og de resterende 39 minuttene gikk unna på et blunk. Jeg klarer ikke å vente helt til neste torsdag med å se episode to, så det spørs om vi ikke tyr til sumo i kveld *blinkefjes

image.jpg

Resten av kvelden skal nytes med bena hevet.

image.jpg

God helg!