Trender og moter 2016

Som nevnt var det det duket for kurs/ inspirasjonsmesse for frisører og makeupartister i Kristiansund i går. Noe av det som var tema var blandt annet moten og trenden som kommer til synes i gatene i 2016. 

image.jpg

Når det gjelder håfarger er det som vi allerde har fått en sniktitt på i 2015; metalliske farger og pastellfarger som "fader" seg gjennom fargekartet helt fra rosa til grått. Enten det er hele håret, en effekt, dipdye(tuppene som er farget), ombre(mørkere farge i bunnen) eller balayage(hvor fargen endres nedover i hårlengden) Fargene skal være delikate, matche sammen og ha myke overganger. Kant og brå overganger derimot er ut! Sistnevnte går under kategorien som han så pent kalte for en "home'bre". Kunne ikke kalt det noe bedre selv. Hehe...

image.jpg

Utover dette så er fortsatt rød- og kopperfarger hot i år, noe som aldri vil gå av moten. Så jeg er ikke helt på bærtur med min røde og svarte ombre*smilemunn

På makeupfronten kan man gå for to "looks" Den ene er med veldig mørke og markerte lepper, uten mye fokus på øynene og da spesielt bryn. Og for å gjøre det helt klart: en tynn svart strek til bryn, også kalt porno-bryn, ER UT!!! -men det visste vi jo;)

image.jpg

Mørke lepper er perfekt å matche til de som har røde eller kobberfarger i håret.  

På den andre siden så er det in med, wait for it.... Pastellfarger til øyenskygge.. Jeg trodde et øyeblikk at han skulle bringe hele 80-tallet tilbake på scenen, men med pastellfarger i håret og duse lepper så var det ikke så verst. Men alt med måte selfølgelig. Og alle har vel hørt den moralske regelen  "less is more" og å enten ha fokus på øyne ELLER lepper.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi på Stinas Frisørverden har fargereseptene til alle resultatene dere kan se på disse bildene, pluss at vi også skal ta inn den anerkjente olaplex-serien som bevarer håret best mulig under en kjemisk behandling. Men som han nevnte på kurset; "vi får til det meste, men vi er ikke magikere, vi er bare frisører! Så tenk på det før du bestiller deg frisørtime med svart hår som utgangspunkt, og gjerne vil ha det helt blondt og helst med gråskjær i,  på samme dagen.

image.jpg