personalmøte @ stinas

I kveld har jeg vært på personalmøte på jobben. Sakslista var fylt med inspirasjon, og bordet med sunne godsaker. En av punktene var blant annet den anerkjente olaplex-serien som vi nå har tatt inn. Jeg tenkte å skrive et eget utfyllende innlegg om akkurat dette sener. -Det er jo på alles lepper for tiden. Gleder meg veldig til å ta det i bruk selv. Å håper den gir så fantastiske resultater som den tilsier. Et av årets HMS-tiltak er at vi fikk utlevert hvert vårt treningsabbonement på treningssenteret i Kristiansund. Det er viktig å holde seg i form, vet dere. og ikke nok med det, men det vil bli hengt opp en treningskalender på jobb hvor vi må krysse av, og hvis vi klarer å nå målet får vi en aromaterapitime før vi tar ferie i sommer. Hvor digg er ikke det. Alt av det, liksom. Jeg ble kjempeglad for dette. Jeg sa jo opp mitt abbonement for at jeg skulle spare penger (og fordi jeg ikke akkurat var kjent for å slite ut dørstokkene deres) men nå skal det bli andre boller, og ser veldig frem til første møte med PT'en.

Jeg legger med noen bilder fra frisørbladet, og som du kan se gjentar de samme fargene seg, som jeg nevnte i et tidligere innlegg som omhandlet trendene som kommer til å være i 2016.


-copper, grey`n pastell hair, dark lips`n metallic eyeshadows-