årskavalkade 2015 -del 1

Jeg tenkte å lage et kavalkadeinnlegg på bloggen i år, som jeg har gjort tidligere. Forskjellen i år blir at dette innlegget blir en blanding av både bilder og egenlagde filmer, og ikke bare èn film som jeg lagde til fjorårets kavalkadeinnlegg. 


-Januar-

 

Fjoråret startet med firmatur til Caribbean, der vi bla ble invitert til å sitte på kapteinens bord under "Captein`s Dinner", som desidert toppet denne måneden. Jeg overrasket typen med suprise-party på bursdagen hans, og gikk til innkjøp av mitt nye Olympus PEN EPL-7 kamera. Vi flyttet også tilbake til byleiligheta til samboern. 

Du kan lese alle innleggene fra januar her<3


-Februar-

Jeg var blitt markedsføringsansvarlig på jobb og oppdaterte bla nettsiden vår med matchende fototapet på veggen. Det ble også noen turer til Oppdal for å stå på ski. Og selfølgelig røde roser på valentinsdagen.

Du kan lese alle innleggene fra februar her<3


-Mars-

Første vårdag hadde meldt sin ankost og vi hadde to fine toppturer med randoneski, både til blånebba og på trolltind (legger med filmen fra Trollrind) Mars er min bursdagsmåned så den ble selfølgelig feiret, samt at mamma og pappa flyttet inn i ny leiliget.

Du kan lese alle innleggene fra mars her<3


-April-

April var en innholdsrik måned ser jeg nå. Vi tok turen til Brønnøysund, hvor bla annet svigerfar hadde kjøpt seg Volvo Amazon, som vi prøvekjørte og tok film av. Vi fikk også tatt turen til Stranda og Sunnmørsalpene, samt at påsken var i april som vi feiret på oppdal. Jeg så også på dataen på jobb at jeg  hadde utført navlepiercing nummer ett tusen! Bloggen nådde nye høyder denne måneden og jeg fikk laget meg en kontorkrok her hjemme. Så fornøyd! (vedlakt er film fra "harry-turen" vår, påskefilmen fra Oppdal og fra skifilmen fra Stranda skisenter)


Del to og tre kommer fortløpende... -stay tuned!