årskavalkade 2015 -del 2

-Mai-

Mai måned er alltid like fin. Men min mai toppet seg helt klart med suprise-tur fra samboern til Roma hvor vi blandt annet feiret vårt 3-årsjubileum. Vi gikk i tog på 17 mai, jeg var på sleep-over hos mamma, det var bilmesse med bare gamle biler i byen, og jeg pusset opp soverrommet vårt.

Du kan lese alle innleggene fra mai her<3


-Juni-

Savanna fylte 6 år på St.hans. Vi var en del på fotballkamper, og vi tok turen innom Marokko-festivalen. Jeg var også en tur offhore. Jeg kjøpte med Skike`s, så turene gikk for det meste på hjul. Og juni er jo en bryllupsmåned på frisørsalongen, så vi hadde brudepynting nesten hver lørdag. Kjempestas!

du kan lese alle innleggene fra juni her<3


-Juli-

Juli og sommertid, selv om vi hadde tidenes beste regnsommer i år, så passet vi på å benytte oss av sola så godt vi kunne. Minstebror fylte år, det ble et par fjellturer, spontan hyttetur med venninde, jeg kjøpte meg juicingmaskin så mange av innleggene gikk nettopp i juicing-oppskrifter.

Du kan lese alle innleggene fra juli her<3


-August-

Jeg deltok på en noen photoshooter, jeg var med samboern på jobbreise til Bergen. Dro ut med vennindegjengen å spiste.  Vi benyttet finværsdagene til å spise flest mulig måltider utendørs og romantikeren i meg planla piknikker på mange kule utsiktsplasser ute i naturen. Sommerferien vår hadde vi spart helt til slutten av sesongen og startet den i Brønnøysund, hvor vi blandt annet besteg Heilhornet. En fantastik fjelltur.

Du kan lese alle innleggene fra august her<3